ΠΑΙΔΙΚΟ - ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ 4

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το παιδικό μας και πρόκριση στους 4 της ΕΚΑΣΑΜΑΘ

Έγινε και ο δεύτερος αγώνας με τον συμπολίτη Αία και η ομάδα μας κέρδισε με 47 - 42

Όπως φαίνεται από το σκορ, έγινε ένα νευρικό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του και η ομάδα μας παρόλο που είχε το προβάδισμα σε όλο το ματς, δεν ξέφυγε ποτέ με μεγάλη διαφορά στο σκορ, καθώς ο Αίας ακολουθούσε από κοντά. Πρόβλημα για τον ΓΑΣ, τα φάουλ που χρεώθηκαν βασικοί του παίκτες, αλλά ο πάγκος βοήθησε τα μέγιστα ώστε να είμαστε πάντα μπροστά στο σκορ. Στα τελευταία λεπτά τραυματίστηκε ο Ναντσόπουλος (διάστρεμμα) αλλά η πολύ καλή άμυνα ήταν αυτή που έδωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στα παιδιά μας, τα οποία του αφιέρωσαν και την νίκη-πρόκριση στο τέλος μέσα στα αποδυτήρια.

Περαστικά στον Νίκο μας και περιμένουμε να γυρίσει πιο δυνατός, μια και η ομάδα μας θα ξεκουραστεί την άλλη βδομάδα καθώς δεν θα χρειαστεί τρίτο παιχνίδι. Πλέον περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Τιτάνες Δράμας - Ίκαροι Σερρών για να τον αντιμετωπίσει σε ουδέτερο γήπεδο. Ο νικητής θα παίξει στον τελικό.

Δεκάλεπτα: 16 - 12, 26 - 23, 37 - 33, 47 - 42

Διαιτητές: Ντούρας, Παπαγεωργίου

ΓΑΣ Κομοτηνή (Λεμονίδης) : Στουπάς , Μαργαρίτης, Τσορμπατζόγλου, Λουλούδης 20 (1), Γκουτσίδης 8, Λαρίσης, Καρκατσέλης 2, Κολεντζαρίδης 3 (1), Μαχαίρας 2, Αθανασίου 6, Δανογλίδης, Ναντσόπουλος 6, Ναλμπάντης.

Αίας Κομοτηνής (Οικονομίδης) : Κρέτσος, Περρής 2, Κάλτσος, Χουσεϊν 6, Μολλά 5 (1), Μουμίν Αλή, Απτουλά 4, Σαββάκης 9, Αγγελίδης, Καζόγλου 16, Ξανθόπουλος, Αρβανιτιδης, Χασάν 5

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους της πόλης που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Χορηγοί παιδικού τμήματος: ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ''ΕΚΟ θέρμανση'', ΛΕΧΟΥΔΗΣ ''Θρακιώτικοι φούρνοι'', ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ''μήλα'', Πιτσαρία Gallipoli.