ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ: ΕΘΝΙΚΟΣ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 66-68

Για την πρώτη αγωνιστική της εφηβικής μας ομάδας, οι αθλητές μας επικράτησαν μέσα στην Αλεξανδρούπολη του Εθνικού με 66-68

 

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι έγινε την Κυριακή 9/10/2016 στην Αλεξανδρούπολη μεταξύ των δυο εφηβικών ομάδων. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η ομάδα μας είχε την πρωτοπορία στο σκορ, χωρίς όμως να μπορέσει να ξεφύγει με διψήφια διαφορά.

Το φινάλε ήταν συναρπαστικό καθώς ο Εθνικός ισοφάρισε ένα λεπτό πριν τη λήξη, με τρίποντο. Η ομάδα μας, πέτυχε καλάθι, ο Εθνικός αστόχησε και με εύστοχες βολές και ένα καλάθι του Εθνικού, ο ΓΑΣ πήρε την πολύτιμη νίκη, απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα και μέσα σε ένα γήπεδο διαμορφωμένο κατάλληλα για αγώνα βόλεϊ και μόνο.

Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του Εθνικού και όλο το προπονητικό team για την άψογη φιλοξενία, τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που έχουν σε μια πόλη και ένα Νομό που κυριαρχεί το βόλεϊ.

Διαιτητές: Πανιτσούδης, Ρούντσιος

Δεκάλεπτα: 18-18, 30-35,47-51,66-68

Εθνικός Αλεξ/πολης (Κανδύλης): Θεολόγου 4, Ανδρονούδης 10 (2), Τουτουκσης, Σαϊνίδης 2, Αστροπεκάκης 2, Χατζηευαγγέλου 17 (2), Καλεντζής 11,  Κεσανδής, Σιταρίδης Π., Σιταρίδης Δ. 19 (3)

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης): Ναλμπάντης Α, Μαχαίρας, Θεοδωρόπουλος, Σαββίδης 14 (1), Γκουτσίδης 4, Καρκατσέλης 3, Κολεντζαρίδης 17, Λουλούδης 2, Καζόγλου, Αθανασίου 13, Ναντσόπουλος 14 (1), Ναλμπάντης Γ. 1

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Λεχούδης, θρακιώτικοι φούρνοι και μήλα Αθανασίου που και φέτος στέκονται στο πλευρό όλων των τμημάτων μας.