ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ 3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: ΑΕΚ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 46-66

Για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος εφήβων, η ομάδα μας κέρδισε εύκολα την ΑΕ Κομοτηνής με 46-66

 

Τα παιδιά και των δυο ομάδων μπήκαν με ενθουσιασμό στο παιχνίδι και προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η ομάδα μας αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Κολεντζαρίδη και Λαρίση και βασίστηκε στην πιεστική της άμυνα, αναγκάζοντας την ΑΕΚ σε αρκετά λάθη, και τρέχοντας στον αιφνιδιασμό προηγήθηκε στο α' δεκάλεπτο 11-18. Παρόμοια κύλησε και το δεύτερο δεκάλεπτο για να κλείσει το ημίχρονο με 26-35.

Στο β ημίχρονο η διαφορά συνεχώς ανέβαινε, βάζοντας αρκετά εύκολα καλάθια οι παίκτες μας, και με επιμέρους σκορ 10-19, έκλεισαν το γ' δεκάλεπτο με σκορ 36-55. Στο διάστημα αυτό υπήρξε και ο τραυματισμός του αθλητή μας Ναντσόπουλου Νίκου (διάστρεμμα), ο οποίος και αποχώρησε αμέσως από το γήπεδο για το νοσοκομείο. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και το τελικό 46-66 ήρθε φυσιολογικά, με τους εφήβους μας να αφιερώνουν τη νίκη στον τραυματισμένο φίλο τους, Νίκο

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, η οικογενειακή κόντρα μεταξύ δυο αδερφιών που βρέθηκαν αντίπαλοι σήμερα - Χρήστος και Βασίλης Καρκατσέλης - που βρήκε νικητή τον μικρό.

Διαιτητές: Ντούρας, Τσακιράκη

Δεκάλεπτα: 11-18, 26-35, 36-55, 46-66

ΑΕ Κομοτηνής (Πανταζής): Αμπράζης, Καραμανλής 14, Καρκατσέλης Χρ. 8, Ζεκεριέ 9 (1), Αχυρόπουλος 2, Αγγελάκης Κ., Μπορμπίδης 13

ΓΑΣ Κομοτηνή (Λεμονίδης): Ναλμπάντης Αργ., Μαχαίρας 2, Θεοδωρόπουλος 3, Σαββίδης 16, Γκουτσίδης 13 (2), Καρκατσέλης Βασ. 5, Νέμιτσας 14 (1), Λουλούδης 2, Καζόγλου 4, Αθανασίου 7, Ναντσόπουλος, Ναλμπάντης Γιάν.

Ευχαριστούμε το φροντιστήριο ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ που είναι πάντα κοντά στα παιδιά και στον αθλητισμό και έφτιαξε πολύ όμορφες φόρμες για τους εφήβους μας, καθώς και τους μόνιμους χορηγούς μας Λεχούδης, θρακιώτικοι φούρνοι και μήλα Αθανασίου που και φέτος στέκονται στο πλευρό όλων των τμημάτων μας.