6η αγωνιστικη Γ εθνικησ: Εκπαιδευτηρια Μαντουλιδησ - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 65 - 66

Σπουδαίο διπλό πήρε η ομάδα μας μέσα στον Μαντουλίδη με 2 βολές του Γιώργου Καναρά σε νεκρό χρόνο.

 

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του, με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν πάντα στο σκορ, χωρίς να μπορεί να ξεφύγει καμία. Έτσι το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε 15-12. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας σταματώντας τους αιφνιδιασμούς της νεανικής ομάδας του Μαντουλίδη, μπόρεσε να ξεφύγει με επιμέρους σκορ 15-19 και να κλείσει το ημίχρονο με 30-31.

Στην αρχή της επανάληψης οι διαιτητές χρέωσαν με υπερβολικό αντιαθλητικό φάουλ τον Σιμάκη, που ήταν όμως το δεύτερό του, καθώς είχε κάνει και στο α ημίχρονο ένα, και έτσι ο αθλητής αποβλήθηκε και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί ξανά. Το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με το σκορ να εναλλάσεται συνεχώς, πότε για τον ΓΑΣ, πότε για τον Μαντουλίδη, ώσπου να ρθουν τα τελευταία δευτερόλεπτα όπου υπήρξε συγκλονιστικό φινάλε.

Η ομάδα μας ήταν πίσω στο σκορ έναν πόντο και 20'' πριν τη λήψη ο Καναράς ευστόχησε σε σουτ 3 πόντων διαμορφώνοντας το 62-64. Ο Μαντουλίδης στην τελευταία του επίθεση επιχείρησε σουτ 3 πόντων, το οποίο βρήκε στόχο κάνοντας το σκορ 65-64, 6'' πριν τη λήξη. Ακολούθησε time out για την ομάδα μας, η οποία επανέφερε την μπάλα και ο Καλατζής έκανε την προσπάθεια για σουτ 2 πόντων. Το σουτ ήταν άστοχο αλλά ο Καναράς, ως απο μηχανής Θεός, πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και κέρδισε φάουλ στην προσπάθειά του για σουτ, 0,2'' πριν το τέλος. Ο αθλητής μας με τεράστια ψυχραιμία ευστόχησε και στις δυο και το τέλος του αγώνα, τον βρήκε πνιγμένο στις αγκαλιές όλων της ομάδας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-12, 30-31, 48-46, 65-66
Διαιτητές: Καρακώστας-Παζόλης 
ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ(Ντολόπουλος): Γκίζης, Ρόπουτης 9 (2), Τάκης 5, Τσιριλάκης 2, Μπέλλος 18 (2), Καντίδης 5, Γιαννακός 7 (1), Ρεφατλάρι 12 (4), Γάκης, Κουτουκτσίδης 2, Γεωργιάδης, Θώμος 5 (1).
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ(Λεμονίδης) Σαββίδης 2, Γκουτσίδης, Σκεμπής 3, Αθανασίου, Χατζηδημητρίου 16 (3), Καναράς 16 (3), Σιμάκης 9, Καλατζής 11 (1), Καραμπέκης 3, Πίτατζης, Χαλίλ 6.

Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 27 Νοεμβρίου με τους Ικάρους Σερρών, στο γήπεδό μας.