9η αγωνιστικη Γ εθνικησ: ΓΑΣ Κομοτηνη - ΠΚ Νεαπολη 82-58

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, η ομάδα μας κέρδισε εύκολα με 24 πόντους

 

Από το ξεκίνημα του αγώνα η ομάδα μας μπήκε δυνατά και με σαφή προσανατολισμό στην άμυνα πήρε διαφορά στο σκορ με 24-13 το πρώτο δεκάλεπτο. Η συνέχεια ήταν ίδια και στο δεύτερο δεκάλεπτο και έχοντας ήδη συμμετοχή δέκα παίκτες μας, το πρώτο ημίχρονο έκλεισε 41-24.

Η ομάδα δεν χαλάρωσε καθόλου και όσο περνούσε ο χρόνος η διαφορά συνεχώς ανέβαινε. Η αντίπαλη ομάδα γύρισε την άμυνά της σε ζώνη αλλά δεν μπορούσε να ακολουθήσει το γρήγορο ρυθμό μας. Έτσι η τρίτη μας νίκη, ήρθε εύκολα με τελικό σκορ 24 πόντων. Στο παιχνίδι αγωνίστηκαν και οι δυο μας έφηβοι (Σαββίδης και Γκουτσίδης) και μαζί με όλα τα άλλα νεαρά παιδιά (φοιτητές και ντόπιους) δείχνουν ότι η ανανέωση της ομάδας βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Για άλλη μια φορά, οι φίλαθλοι μας στήριξαν και μας βοήθησαν στην προσπάθειά μας. Η συμμετοχή τους στη φετινή μας προσπάθεια είναι συγκλονιστική γι' αυτό και οι παίκτες μας, τους ευχαρίστησαν, χειροκροτώντας τους στο τέλος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-13, 41-24, 63-38, 82-58
Διαιτητές: Παπαγεωργίου-Εκίζογλου
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ(Λεμονίδης): Σαββίδης, Σκεμπής 17 (1), Αθανασίου  7(1), Γκουτσίδης, Χατζηδημητρίου 7,  Καναράς 9 (1), Σημάκης 15, Καλατζής 9 (1), Καραμπέκης 10, Πίτατζης 2, Χαλίλ 6.
ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ(Μπούμας- Τασόπουλος): Νικολαϊδης 3, Χριστοδούλου 11, Αποστολίδης 6, Καραγιάννης 6, Χύτας, Ζεϊμπέκης 8, Χριστοφόρης 4, Φαρμάκης 4, Σιώρας 3 (1), Ταουκτσής 13.

Επόμενη αγωνιστική, πάλι εντός, με τον Ιωνικό Διαβατών, με τον οποίο ισοβαθμούμε.