15η αγωνιστικη Γ εθνικησ: ΓΑΣ Κομοτηνη - Ζεφυροσ Θεσ/νικησ 78-68

Με μέσο όρο ηλικίας 21,6 έτη, η ομάδα μας, πέτυχε μια μεγάλη νίκη απέναντι ενός πολύ καλού αντιπάλου, ο οποίος μετρούσε μόνο 3 ήττες μέχρι τώρα.

 

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ εύστοχα το παιχνίδι έχοντας 4/4 τρίποντα στο πρώτο δεκάλεπτο. Η ευστοχία αυτή τους έδωσε και τη διαφορά των 6 πόντων με την οποία προηγήθηκαν 16-22. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ψηλός μας Χαλήλ φορτώθηκε με το τρίτο του φάουλ και η ομάδα στερήθηκε την παρουσία του στο παρκέ για αρκετό χρόνο. Στο διάστημα αυτό ο ΓΑΣ είχε πρόβλημα στο μαρκάρισμα του αντίπαλου ψηλού (Μυλωνά) και παρά την προσπάθεια των Καραμπέκη και Πίτατζη, δεν μπόρεσε να τον σταματήσει επιθετικά στο ένας εναντίον ενός. Παρ' όλα αυτά με πιεστική άμυνα και αιφνιδιασμούς μπόρεσε και έκλεισε το ημίχρονο με τη μικρότερη διαφορά 38-39

Η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου κύλησε στον ίδιο ρυθμό με επιμέρους σκορ 20-18. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίκτες μας μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη και παίζοντας καταπληκτική άμυνα, δέχθηκαν μόνο 11 πόντους, έχτισαν μια διαφορά 4 πόντους που συνεχώς ανέβαινε, ο Ζέφυρος δεν μπόρεσε να μειώσει και ο ΓΑΣ κατάφερε και κέρδισε έναν αντίπαλο που κυνηγάει την άνοδο στη Β εθνική.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα μας σκαρφάλωσε στην 6η θέση της βαθμολογίας, παρουσιάζοντας μια ανοδική πορεία συνεχώς, και παίζοντας δυο συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς τον έμπειρο τραυματία Βελή.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-22, 38-39, 58-57, 78-68
Διαιτητές: Μελανίδης-Χατζηχαρίσης
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ(Λεμονίδης) : Σαββίδης, Σκεμπής 6, Αθανασίου 3 (1), Χατζηδημητρίου 16 (2), Καναράς 16 (2), Σιμάκης 17, Καλατζής 10 (2), Καραμπέκης 8, Χαλίλ 2, Πίτατζης.
ΖΕΦΥΡΟΣ(Τσολάκης) : Μυτιληναίος 12(4), Μυλωνάς 20, Αλεξανδρίδης, Ουρκέρογλου 2, Τσιούντος 13 (1), Τσιόγκας 3, Σταφυλάς, Μυστηλιάδης 18 (3), Πάτικας, Φωτιάδης.

Ευχαριστούμε τον εκπληκτικό κόσμο που βοήθησε και έσπρωξε τους παίκτες μας στη νίκη, δίνοντας τους κουράγιο συνεχώς.

Μετά τη λήξη του αγώνα, η ομάδα πήγε στα mikel Κομοτηνής, όπου ο φίλος και χορηγός της ομάδα Θανάσης Σχώρης, κέρασε φαγητό και ποτά για τη νέα της επιτυχία

Επόμενο παιχνίδι με την συμπολίτισσα ΑΕΚ την Κυριακή 12/2