17η αγωνιστικη Γ εθνικησ: ΓΑΣ Κομοτηνη - Αγια Βαρβαρα Καβαλασ 74 - 48

Εύκολα επικράτησε η ομάδα μας της Αγίας Βαρβάρας του Στάθη Καμαράκη

 

Μόνο στο α δεκάλεπτο η ομάδα της Καβάλας φάνηκε ανταγωνιστική και αυτό χάρη στα τρίποντα (τέσσερα) του guard της, Σαμαρά. Από κει και μετά ο ΓΑΣ πήρε μια διαφορά ασφαλείας την οποία ανέβαζε συνεχώς όσο περνούσε η ώρα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας δέχτηκε 14 πόντους και έτσι η διαφορά μεγάλωσε στους 26 πόντους

Στο ματς υπήρξαν και δυο τραυματισμοί των παικτών μας (Καλαντζής στο 2ο δεκάλεπτο και Καναράς στο 3ο δεκάλεπτο), οι οποίοι δεν μπόρεσαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι αλλά και ένας σοβαρός τραυματισμός παίκτη της αντίπαλης ομάδας, εξάρθρημα ώμου, ο οποίος μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο Κομοτηνής για άμεση ανάταξη.

Για μια ακόμα φορά ο κόσμος της πόλης στήριξε την ομάδα μας και τον ευχαριστούμε για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε και την υποστήριξη που μας παρήχε και σε αυτό το ματς.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-18, 41-34, 57-43, 74-48
Διαιτητές:Λουλουδιάδης, Πράττος
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Λεμονίδης ): Σαββίδης 2, Καραγιώργος 4, Σκεμπής 2, Αθανασίου 3 (1), Πασαλίδης, Χατζηδημητρίου 15 (1), Καναράς 12 (2), Σιμάκης 8, Καλατζής, Καραμπέκης 8, Χαλήλ 18, Πίτατζης 2.
ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ(Καμαράκης): Σαμαράς 14 (4), Σιδεράς 2, Δαφτσής 2, Μητρούλης 3 (1), Κοντογιαννόπουλος 8 (1), Παϊτάρης, Δάτσης 7, Δανίκας 12 (2), Ντάτσης, Σκοπίδης.

Επόμενο ματς σε δυο βδομάδες, λόγω Αποκριών, την Κυριακή 5 Μαρτίου Στη Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.