23η αγωνιστικη Γ εθνικησ: ΓΑΣ Κομοτηνη - Αστερασ Καβαλασ 89 - 63

Εύκολα η ομάδα μας κέρδισε και εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος

 

Ο ΓΑΣ ξεκίνησε το παιχνίδι με διάθεση στην άμυνα και τρέξιμο στην επίθεση. Έτσι βγάζοντας καλές άμυνες και τρέχοντας στον αιφνιδιασμό κατάφερε από την αρχή του αγώνα να πάρει το προβάδισμα στο σκορ και να μην χαλαρώσει μέχρι τη λήξη. Ο πρώτος σκόρερ του Αστέρα και της κατηγορίας Αθανασιάδης κρατήθηκε από την άμυνα της ομάδας μας, χαμηλά στο σκορ (7 πόντους, και δεν χρησιμοποιήθηκε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο) και η ομάδα της Καβάλας, δεν μπορούσε να βρει εύκολο σκορ.

Όσο περνούσε η ώρα η διαφορά συνεχώς ανέβαινε και έφτασε στο τέλος στους 26 πόντους. Χαρακτηριστικό της χθεσινής μέρας τα 11 τρίποντα που σκόραρε η ομάδα μας με πολύ καλά ποσοστά (σε αντίθεση με τις άστοχες βολές της). Ο προπονητής μας έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους 12 αθλητές μας, κάτι που έκανε και ο αντίπαλος, βάζοντας τους ελπιδοφόρους του εφήβους να παίξουν πολύ χρόνο στο ματς.

Όμορφο θέαμα πρόσφεραν στο ημίχρονο του αγώνα με μια επίδειξη Pole Dance, οι αθλήτριες Βίκυ Μουρατίδου και Αριάνα Αγροδήμου της σχολής χορού Let's Dance και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο αποζημιώθηκαν με το παραπάνω, από το εκπληκτικό show.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα παρέμεινε στην 7η θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον Ιωνικό Διαβατών.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-14, 44-30, 72-53, 89-63
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Χ.-Καρκαλέτσης
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Λεμονίδης): Σαββίδης 2, Πίτατζης, Σκεμπής 6, Αθανασίου 2, Πασαλίδης 2, Χατζηδημητρίου 25 (3), Καναράς 7 (1), Σιμάκης 13 (1), Καλατζής 21 (5), Καραμπέκης, Βελή 5 (1), Χαλίλ 6.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Μαγιάννης): Παπαζώτος, Μαραβέγιας 8 (1), Μπόζης 11 (1), Μαρκόπουλος 8 (2), Ιωαννίδης 2, Γ. Σουλίδης, Αθανασιάδης 7 (1), Αργυρίου 6, Χαριζάνης 8, Μυζίου 13 (2), Κοσμίδης, Μυτικόπουλος.

Επόμενος αγώνας την Κυριακή μέσα στον Μακεδονικό Θεσ/νίκης, που βρίσκεται στην 6η θέση.