24η αγωνιστικη Γ εθνικησ: Μακεδονικοσ - ΓΑΣ Κομοτηνη 75 - 69

Στο τελευταίο λεπτό έχασε η ομάδα μας τη νίκη και την ευκαιρία να τερματίσει στην 7η θέση

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του Μακεδονικού να παίρνει από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ και την ομάδα μας να ακολουθεί πάντα. Οι κακές επιστροφές της ομάδας μας, επέτρεψαν στον Μακεδονικό να πετυχαίνει εύκολα καλάθια σε αντίθεση με τους παίκτες μας που δύσκολα έβρισκαν στόχο παρά τα ξεμαρκάριστα σουτ που τους επέτρεπε ο γηπεδούχος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ευστόχησε στα μακρινά σουτ πετυχαίνοντας 8 τρίποντα (έναντι ενός του πρώτου) και ισοφάρισε το σκορ. Ένα λεπτό πριν τη λήξη με το σκορ 69-69 οι παίκτες μας έβγαλαν την άμυνα αλλά έκαναν λάθος στην επίθεση και με ένα loose ball foul, έδωσαν δυο εύκολους πόντους από βολές στον Μακεδονικό. Η επόμενη επίθεση για τρίποντο ήταν άστοχη και με δυο νέες βολές ο αντίπαλος έκανε το 73-69. Ακολούθησε νέο λάθος για την ομάδα μας και νέες εύστοχες βολές για την ομάδα του Μακεδονικού, όπου διαμορφώθηκε και το τελικό σκορ.

Για άλλη μια φορά η αστοχία μας από την γραμμή των ελευθέρων βολών ήταν απελπιστική με ποσοστό 22%

Πρώτη αποστολή στην αντρική ομάδα για τον ταλαντούχο παμπαίδα μας Ναλμπάντη Αργύρη

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-13, 35-26, 53-47, 75-69
Διαιτητές:  Κέτουλας-Δολγύρας
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Μύθου): Σκουφεζής Ε 10, Κοντσές 11, Ντισλής 23,  Μπαρζού 3(1), Παπαγρηγορίου, Ρίζος, Χαλάτσης 13 (1), Λυχριδάς 6, Σκουφεζής Α, Μαργαρίτης 9.
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ( Λεμονίδης): Σαββίδης, Ναλμπάντης Αρ., Σκεμπής 6 (1), Αθανασίου 3 (1), Βελή 16 (4), Χατζηδημητρίου 8, Καναράς 2, Σιμάκης 10, Καλατζής 11 (3), Καραμπέκης 6, Πίτατζης, Χαλίλ 7.

Επόμενο και τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς μέσα στην Κομοτηνή με αντίπαλο τον Ορφέα Νέου Σκοπού Σερρών. Η ομάδα κάνει προσπάθεια να αλλάξει η ώρα του αγώνα και να γίνει στις 16:00 για να μην συμπέσει με την εκδήλωση KomoRun για να μπορέσουν όλοι να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να συμμετέχουν και στα 5 χιλιόμετρα του KomoRun (18:30). Περιμένουμε όλους τους φιλάθλους να γεμίσουν το γήπεδο στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι μιας χρονιάς που μέσα από την ανανέωση η ομάδα μας, αν και αμφισβητήθηκε στην αρχή, τα κατάφερε μια χαρά στο τέλος