25η αγωνιστικη Γ εθνικησ: ΓΑΣ Κομοτηνη - Ορφεασ Ν. Σκοπου 69 - 44

Αυλαία με εύκολη νίκη και έντονα συνασθήματα

 

Πολύ εύκολα επιβλήθηκε η ομάδα μας της αδύναμης ομάδας του Ν. Σκοπού Σερρών, η οποία δεν έφερε μαζί της τον πρώτο της σκόρερ Πεχλιβάνη. Από την ομάδα μας δεν ξεντύθηκε ο Βελή Χασάν και οι πρωταγωνιστές όλης της χρονιάς αγωνίστηκαν λίγο χρόνο, δίνοντας τη θέση τους στους εφήβους της ομάδας καθώς και σε παιδιά που δεν είχαν πάρει πολύ χρόνο τις προηγούμενες αγωνιστικές.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα ωστόσο, ήταν μη αγωνιστικά. Έτσι στην έναρξη του ματς, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια του προπονητή Αλέκου Καρυπίδη και στο ημίχρονο έγινε η παράδοση της φανέλας 40 χρόνια ΓΑΣ Κομοτηνή στην οικογένεια του Νεοκλή Λεχούδη. Οι φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ης ομάδας και ήρθανε στο γήπεδο για να τιμήσουν τη μνήμη του άτυχου Νεοκλή.

Στον παρακάτω σύνδεσμο, το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=QPec5d599Lc&feature=youtu.be

Με τη νίκη αυτή, μια πετυχημένη χρονιά έκλεισε και οι παίκτες μας στο τέλος ευχαρίστησαν τον κόσμο που τους συμπαραστάθηκε όλη τη χρονιά. Η ομάδα μας κατέλαβε την 8η θέση.

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ- ΟΡΦΕΑΣ Ν. ΣΚΟΠΟΥ 69-44
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-6, 44-23, 63-33, 69-44
Διαιτητές:  Ντούρας-Ρούτσιος
ΟΡΦΕΑΣ (Κοκολιός): Χατζής 28, Ιωσηφίδης 5, Χατζηανδρέου 6, Δρουμαλιάς 2, Χαβαλές 1, Ταΐρης 2, Καντζουρίδης, Κουτσιαντζής, Αξιαρλής, Ποδώνης, Γεωργόπουλος, Καρακάσης.

ΓΑΣ Κομοτηνή (Λεμονίδης) : Σκεμπής 10 (1), Σαββίδης 2, Καρκατσέλης 2, Σιμάκης 8, Καλατζής 6 (2), Χατζηδημητρίου 8 (2), Καναράς 8 (2), Γκουτσίδης 7 (1), Αθανασίου 2, Πίτατζης 2, Χαλήλ 4, Καραμπέκης 10