6η αγωνιστικη Γ εθνικησ: Μακεδονικοσ - ΓΑΣ Κομοτηνη 68-69

Με Skebuzzer Beater κέρδισε τον αήττητο Μακεδονικό η ομάδα μας

 

Ξεκινώντας με αμυντική προσήλωση οι παίκτες μας μπήκαν δυνατά στον αγώνα από την αρχή και με σωστές επιλογές στην επίθεση ξέφυγαν νωρίς στο σκορ κλείνοντας το 1ο δεκάλεπτο με 10-18. Η ομάδα του Μακεδονικού σκόραρε μόνο από λάθη των παικτών μας, ενώ στο 5 εναντίον 5 η άμυνά μας δεν τους επέτρεπε να σκοράρουν. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η αγωνιστική άνοδος του σκόρερ Ντισλή (πέτυχε 13 από τους 18 πόντους της ομάδας του) έφερε μπροστά το Μακεδονικό με ένα καλάθι.

Το παιχνίδι στο β ημίχρονο κύλησε με τις δυο ομάδες κοντά στο σκορ. Η άμυνα επάνω στον Ντισλή έσφιξε (σκόραρε 7 πόντους στο β ημίχρονο) αλλά ο Μακεδονικός σκόραρε από αιφνιδιασμούς και επιθετικά ριμπάουντ.

Στο τελευταίο δίλεπτο με το σκορ 66-67 ο καταπληκτικός Χαλήλ κέρδισε 2 ελεύθερες βολές, όπου αστόχησε και στις δυο. Στη συνέχεια ο  αντίπαλος ψηλός Κάσουρας κέρδισε 2 ελεύθερες βολές, όπου ευστόχησε κάνοντας το 68-67. Ακολούθησε ένα λάθος της ομάδας μας και ο Μακεδονικός έχοντας την κατοχή 30'' πριν τη λήξη, κράτησε την μπάλα και στη λήξη των 24'' ο Ντισλής αστόχησε μπροστά από τον Καδήρ που βγήκε για βοήθεια. Ο Γιωτόπουλος πήρε τον ριμπάουντ και με 6'' πριν τη λήξη, έτρεξε το γήπεδο και πάσαρε στον Σκεμπή ο οποίος με ένα μπάσιμο έβαλε το νικητήριο καλάθι την ώρα που ακουγόταν η κόρνα της λήξης του αγώνα.

Δίκαιη νίκη για την ομάδα μας μετά από ένα καταπληκτικό ματς όπου οι παίκτες μας ήταν αποφασισμένοι για άλλη μια φορά. Χωρίς τους τραυματίες Χατζηδημητρίου και Βελή, η ομάδα ταξίδεψε με 10 αθλητές, πήρε ένα σπουδαίο διπλό και έδειξε ότι είναι βαριά η φανέλα του συλλόγου. Συγχαρητήρια στα παλικάρια μας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-18, 28-30, 50-48, 68-69
Διαιτητές: Παζόλης-Λελούδας
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ(Μύθου): Παπαγρηγορίου, Κοντσές 2, Ντσιλής 20 (4), Κουτουραντζόγλου 17 (2), Βούλγαρης 2, Μπαρζού 3, Χαλάτσης 7, Κομμάτας, Πηλακούτας 6, Λυχριδάς, Κασούρας 9, Μαργαρίτης 2.
ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ(Λεμονίδης): Σαββίδης, Σκεμπής 21 (3), Αθανασίου, Λεχούδης 10 (2), Γιωτόπουλος 5 (1), Σιμάκης 8, Πασαλίδης, Παλάσκας 8 (2), Πίτατζης, Χαλίλ 17.

Επόμενος αγώνας την Κυριακή 26/11 με αντίπαλο τον Απόλλων Καλαμαριάς