ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 2018-2019

Ξεκινάνε οι προπονήσεις των μικρών μας αθλητών. Από τη Δευτέρα 27 Αυγούστου και ώρες 20:00-21:00 στο 2ο Λύκειο θα γίνονται οι εγγραφές και οι επανεγγραφές

 

Η προπονητική ομάδα αποτελούμενη από τους Δόλωμα Δήμητρα, Ζάνζα Φώτη, Ζολώτα Στράτο, Κολεντζαρίδη Θανάση, Λεμονίδη Νεοκλή, Παλάσκα Γιώργο, Σεβδυνίδου Μάρω, Σερμάκη Ιφιγένεια, Χατζηδημητρίου Κωστή είναι έτοιμη να υποδεχθεί παλιούς και νέους αθλητές μας.

Τα γήπεδα του 2ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου θα είναι έτοιμα να υποδεχθούν τα τμήματα την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες: Δόλωμα Δήμητρα 6932396239, Λεμονίδης Νεοκλής 6977423397

Όπως πάντα θα λειτουργήσουν τμήματα προσχολικής ηλικίας (baby basket) στο 2ο Γυμνάσιο, όπου οι προπονήτριές μας Ιφιγένεια και Μάρω, συνδυάζοντας το μπάσκετ με την ψυχοκινητική, μαθαίνουν στα παιδάκια δεξιότητες παίζοντας. Η καθημερινή αθλητική απασχόληση των παιδιών προσχολικης ηλικίας, συνδυάζει την πολύπλευρη σωματική, κινητική και πνευματική ανάπτυξη με τις πρώτες τεχνικές και κινητικές δεξιότητες στην καλαθοσφαίριση. Στόχοι είναι η καλλιέργεια και η  ανάπτυξη αδρών και λεπτών κινήσεων, η σωστή στάση του σώματος, η ισορροπία, ο οπτικοκινητικός και αμφίπλευρος συντονισμός, η χωρική και ακουστική αντίληψη, η συγκέντρωση, η κοινωνικοποίηση, η ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης μέσω ενός ευχάριστου και ψυχαγωγικού μαθήματος μπάσκετ. Επιπλέον αναπτύσσονται οι κινητικές δεξιότητες (βάδισμα, τρέξιμο, άλματα, χτύπημα-πέταγμα μπάλας, σουτ), ο ρυθμός και οι βασικές φυσικές ικανότητες (ταχύτητα, ευλυγισία, ευκινησία και επιδεξιότητα).