Το μπασκετ τησ Κομοτηνησ φωναζει δυναμικα παρων

Η ισχύς εν τη ενώσει

 

Η πρώτη φάση του εφηβικού πρωταθλήματος βρήκε τον ΓΑΣ Κομοτηνή να τερματίζει στην πρώτη θέση έχοντας εφτά νίκες και μια ήττα. Η φετινή ομάδα των εφήβων είναι ένα σύνολο αποτελούμενο από τους καλύτερους εφήβους της πόλης. Παιδιά που έπαιζαν στην ΑΕΚ και στον Αίαντα ήρθαν στο ΓΑΣ και έφτιαξαν μια δυνατή ομάδα, ικανή να διεκδικήσει την πρώτη θέση στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Έτσι, οι Καραμανλής Ανδρέας, Τσατλίδης Θωμάς, Φωτακάκης Νίκος (περσινοί παίκτες της ΑΕΚ) μαζί με τους Κάλτσο Γιώργο και Ξανθόπουλο Μπάμπη (αγωνίστηκαν στον Αία, στην ΑΕΚ και στον ΓΑΣ) ενώθηκαν μαζί με τους Αντωνιάδη Δημήτρη, Γκιουζελίδη Κώστα, Ιορδανίδη Ιορδάνη, Κοπτόπουλο Άγγελο, Λαρίση Κώστα, Λεπίδα Χρήστο, Μποζατζίδη Λάζαρο, Στουπά Γιώργο και Τσορμπατζόγλου Ζήση της ΄Κομοτηνής΄. Στην παρέα προστέθηκε και ο ταλαντούχος Λαγαμτζής Δήμος ο οποίος πέρσι ήταν στην Ασπίδα Ξάνθης και παλιότερα στην ΑΕΚ και στον Αίαντα και έφτιαξαν μια δυνατή ομάδα που υπό τις οδηγίες του Πανταζή Δημήτρη, γυμνάζονται και βελτιώνονται καθημερινά τις νυχτερινές ώρες μετά τα φροντιστήριά τους.

Ασχέτως της θέσης που θα τερματίσει αυτή η ομάδα στον πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, δείχνει ότι το μπάσκετ της Κομοτηνής παραμένει σε υψηλό επίπεδο και ότι οι διοικήσεις και οι προπονητές των τριών συλλόγων της πόλης μπορούν να συννενοούνται για το καλό των παιδιών και του αθλήματος. Αν μάλιστα συνυπολογιστούν και οι τέσσερις ταλαντούχοι ξενιτεμένοι - σε άλλες ομάδες - έφηβοι της πόλης μας (Ναλμπάντης Αργύρης από ΓΑΣ στη ΧΑΝΘ για δεύτερη χρονιά, Περρής Ανδρέας από Αίαντα στην ΔΕΚΑ, πέρσι στον Ολυμπιακό και φέτος στη ΧΑΝΘ, Ζεκεριέ Εφέ από ΑΕΚ πέρσι στη ΧΑΝΘ και φέτος στην Προύσα και Παπαδόπουλος Παναγιώτης από ΑΕΚ στην Ασπίδα Ξάνθης) γίνεται κατανοητό ότι το μπάσκετ της Κομοτηνής έχει μέλλον.