ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ MYTEAM

Έναρξη Συνεργασίας του ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ με την ψηφιακή πλατφόρμα myTeam.✔️Ο ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ, πάντα πρωτοπόρος και κοιτώντας στο μέλλον με σκοπό την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του προς τους αθλητές και γονείς των Ακαδημιών ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την καινοτόμα πλατφόρμα ψηφιοποίησης αθλητικών συλλόγων και ακαδημιών myTeam!!
✔️Το myTeam, συμβάλει στον ψηφιακό μετασχηματισμό των σωματείων, στη βελτιστοποίηση των καθημερινών διαδικασιών τους, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και άμεση πρόσβαση στην πληροφορία σε όλους.
✔️Μέσω του myTeam η ψηφιακή συμμετοχή και αλληλεπίδραση όλων των μελών στις δραστηριότητες της Ακαδημίας μας θα είναι απλή, γρήγορη και ασφαλής.
✔️Γονείς και αθλητές της Ακαδημίας μας μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους και να ενημερώνονται για τις προπονήσεις και τους αγώνες μέσω της εφαρμογής που θα κατεβάσουν στο κινητό τους, ενώ οι προπονητές και οι παράγοντες μπορούν να αντλούν πληροφορίες για τους αθλητές και να ενημερώνουν γονείς και αθλητές για εκδηλώσεις, προπονήσεις, αγώνες κ.λπ.
👉Όλα μας τα τμήματα πλέον θα ενημερώνονται μέσω της εφαρμογής myTeam στο κινητό!
👉Πατήστε εδώ για να κάνετε την εγγραφή μέσω της εφαρμογής!! https://app.my-team.gr/registration/gas-komotini