αργοσ Ορεστικο - ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 76-55

Για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β Εθνικής, η ομάδα μας έχασε μέσα στο Άργος Ορεστικό με 76-55

Το παιχνίδι ξεκίνησε με λάθη και για τις δυο ομάδες στο α' ημίχρονο (12 για την ΚΟΜΟΤΗΝΗ και 14 για το ΑΡΓΟΣ). Η αντίπαλη ομάδα παρουσιάστηκε πολύ άστοχη στο α' δεκάλεπτο, αλλά παίρνοντας επτά επιθετικά ριμπάουντ έμεινε κοντά στο σκορ με 14-13. Στο β' δεκάλεπτο η ομάδα μας, ελέγχοντας τα ριμπάουντ και πετυχαίνοντας εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό, προηγήθηκε με 27-30. Οι απουσίες όμως των Ντίνα-Λεχούδη-Χαλήλ στο γ' δεκάλεπτο, λόγω υπερβολικών φάουλ που έδωσαν οι διαιτητές, αποσυντόνισαν την ομάδα μας και έχασε τελείως το ρυθμό της. Συγχρόνως η αγωνιστική άνοδος του Μιχαηλίδη (πέτυχε τρία συνεχόμενα τρίποντα) έφερε την ομάδα μας πίσω στο σκορ με 56-42. Στο δ' δεκάλπετο η διαφορά έμεινε στα ίδια επίπεδα και το Άργος Ορεστικό πήρε δίκαια τη νίκη ανεβάζοντας τη διαφορά, 76-55.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Άργους Ορεστικού για τη φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Παρά το κουραστικό ταξίδι των έξι ωρών, η ομάδα μας έπαιξε κατά διατήματα καλό μπάσκετ αλλά δεν άντεξε στη φθορά των φάουλ. Το ευχάριστο από αυτόν τον αγώνα ήταν η πρώτη εμφάνιση του Στασινόπουλου στη Β' Εθνική, μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε στην προετοιμασία. Παίρνοντας λίγο χρόνο συμμετοχής, βοήθησε την ομάδα μας.

Δεκάλεπτα: 14-13, 27-30, 56-42, 76-55.

Διαιτητές: Δεληγιαννίδης, Τσιρτσιμάλης

ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ (Δημητριάδης): Μπόζιαρης, Δεληγιάννης, Κούτρας 9 (1), Χατζόπουλος 2, Μιχαηλίδης 20 (4), Βλάχος 16 (2), Κίτσιου, Κόττας 4, ΒοΙβατόπουλος 12, Τσαμπούρης, Γιαγκόπουλος 3 (1), Μαυρίδης 10.

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης): Πανταζής, Σταματέλος 4, Διαμαντίδης 11 (1), Λεχούδης 5 (1), Ντίνας 9 (1), Καλατζής 6 (2), Μπεκρής 12 (1), Στασινόπουλος 4, Χαλήλ 4.

Το επόμενο και τελευταίο παιχνίδι του α' γύρου, είναι την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στην Κομοτηνή 17:00, με την ομάδα του Στρατωνίου Χαλκιδικής. Περιμένουμε τους φιλάθλους της πόλης μας να έρθουν να στηρίξουν την ομάδα, τώρα που τους χρειάζεται, και ευελπιστούμε ότι με τη βοήθειά τους θα κάνουμε την πρώτη μας νίκη.