ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΣΑ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ 62 - 75

Το κακό β' ημίχρονο του ΓΑΣ, αιτία της ήττας από την ομάδα του Στρατωνίου για την 13η αγωνιστική

Έχοντας κακή απόδοση στο 3ο δεκάλεπτο η ομάδα μας ηττήθηκε μέσα στην Κομοτηνή από το Στρατώνι. Οι παίκτες της Κομοτηνής ήταν συγκεντρωμένοι και μπήκαν δυνατά  στο α’ ημίχρονο.  Έχοντας σε καλή μέρα τους Ντίνα και Χαλήλ, η ομάδα μας κυριάρχησε και στις δυο πλευρές του γηπέδου (άμυνα και επίθεση) και έφτασε τη διαφορά στους 10 πόντους 36-26, με τη λήξη του β’ δεκαλέπτου. Η επιθετική δυστοκία (αστοχία και λάθος επιλογές) και η κακή αμυντική ισορροπία (δέχθηκε αιφνιδιασμούς και έχασε αρκετά αμυντικά ριμπάουντ) στο γ’ δεκάλεπτο έφεραν τη φιλοξενούμενη ομάδα μπροστά στο σκορ με 43-50.  Στο δ’ δεκάλεπτο, όσο κι αν προσπάθησε η ομάδα μας να γυρίσει το ματς, πιέζοντας και παίζοντας με χαμηλά σχήματα, δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε δίκαια από την ομάδα της Χαλκιδικής. Οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν, από την πλευρά τους, την ομάδα. Οι παίκτες μας αγωνίζονται σε ένα πρωτάθλημα καλού επιπέδου και χρειάζονται τη βοήθεια περισσότερων φιλάθλων.

Με αυτό το παιχνίδι τελείωσε ο α’ γύρος του πρωταθλήματος χωρίς να καταφέρει η ομάδα μας να κάνει νίκη. Το επόμενο παιχνίδι είναι το Σάββατο 24 Ιανουαρίου (λόγω εκλογών) με την ομάδα της ΧΑΝΘ, εντός έδρας και πάλι.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-17, 36-26, 43-50, 62-75
Διαιτητές: Θεοδώρου-Σιταρίδης
ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης): Σταματέλος 6, Διαμαντίδης 5, Μανάκας, Λεχούδης 5, Ντίνας 17 (2), Μπεκρής 18 (2), Στασινόπουλος, Χαλίλ 11.
ΣΤΡΑΤΩΝΙ (Νικολαΐδης): Χαριστός, Mατενίδης 3 (1), Ζυγούρας 6 (2), Δελίδης, Κουντουρατζόγλου 5, Μυστιλιάδης 3 (1), Μυλωνίδης 5 (1), Κιγμέτογλου 21 (2), Δανάκης 7, Νταράκης 12, Δασκαλόπουλος 13.