Το τμημα μπασκετ ανδρων του ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ βρισκεται στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσει τισ 2 πρωτεσ μεταγραφεσ παικτων για τη χρονια 2015-16

  Το τμήμα μπάσκετ ανδρών του ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις 2 πρώτες μεταγραφές παικτών για τη χρονιά 2015-16, τον Θεόδωρο Μιχαηλίδη και το Δημητρή Καραμπέκη, αθλητές που πέρυσι αγωνιζόταν σε ομάδες της γειτονικής Ξάνθης

Ο Θόδωρος Μιχαηλίδης γεννήθηκε το 1987, έχει ύψος 1,87 και αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3 (shooting guard). Ξεκίνησε την καριέρα του στον Αρίων Ξάνθης, στον οποίο αγωνίστηκε από το 2002 μέχρι το 2005, στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ορφέα Ν.Σκοπού (2005-09) λόγω σπουδών στην πόλη των Σερρών και επέστρεψε στον Αρίων Ξάνθης την τετραετία 2009-2013, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε σε πολιτιστικούς συλλόγους της Ξάνθης. Έχει κατακτήσει 2 φορές το πρωτάθλημα Α’ ΕΚΑΣΑΜΑΘ (με Αρίων και με Ορφέα Ν. Σκοπού) 3 κύπελλα ΕΚΑΣΑΜΑΘ (1 με Αρίων και 2 με Ορφέα Ν. Σκοπού) και 2 πρωτθλήματα πολιτιστικών συλλόγων Ξάνθης. Είναι πυροσβέστης στο επάγγελμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετείχε στο τουρνουά 3 on 3 της ΑΕΚ Κομοτηνής που πραματοποιήθηκε στις 30 και 31 Μαΐου και αντιμετώπισε με την ομάδα του τους δικούς μας Κίμωνα Λεχούδη και Κώστα Ντίνα. Εκεί έγινε άλλωστε και η πρώτη επαφή προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα μας.

 Ο Δημήτρης Καραμπέκης είναι γεννημένος το 1994, αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2, και κατάγεται από την πόλη των Σερρών. Εντάχθηκε το 2006 στις ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Εκεί αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής και στο παιδκό τμήμα της ομάδας του Εθνικου, ενώ το 2008 επέστρεψε σε πάτρια εδάφη (και πάλι λόγω μετάθεσης του πατέρα του) για να αγωνιστεί κατά σειρά στην ΑΕ Σερρών (παιδικό πρωτάθλημα 2008-09), στους Ικάρους Σερρών (παιδικό και εφηβικό πρωτάθλημα, αλλά και συμμετοχή στο ανδρικό πρωτάθλημα Α2 εθνικής κατηγορίας 2009-10) και τον Πανσεραϊκό (εφηβικό τμήμα 2010-11, με το οποίο συμμετείχε μάλιστα στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταλήματος καταλαμβάνοντας την 4η θέση με αρκετές ατομικές διακρίσεις, αλλά και ανδρικό τμήμα Α ΕΚΑΣΑΜΑΘ τις χρονιές 2010-11 και 2011-12). Το 2012 εισήχθη στο τμήμα Ηλ/γων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Ξάνθης και εντάχθηκε στην ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης με την οποία πέτυχε 2 διαδοχικές ανόδους, τη χρονιά 2012-13 στη Γ Εθνική και τη χρονιά 2013-14 στη Β Εθνική κατηγορία. Πέρυσι αγωνίστηκε και πάλι στην Ασπίδα Ξάνθης, με την οποία γνώρισε, μαζί με το δικό μας σύλλογο, τον υποβιβασμό στη Γ Εθνική.  Ο Δημήτρης Καραμπέκης έχει, επισης, συμμετάσχει σε όλες τις βαθμίδες των κλιμακίων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, στην Εθνική ομάδα Παμπαίδων αλλά και την Εθνική ομάδα Παίδων, με αρκετές συμμετοχές σε διεθνή τουρνουά, αλλά και Πανευρωπαϊκούς αγώνες. Δεν ήταν λίγες οι φορές που τέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα του ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ τα τελευταία χρόνια σε επισημους και φιλικούς αγώνες και χαίρει της εκτίμησης του νέου προπονητιού team της ομάδας μας, τόσο ως προς την μπασκετική του παιδεία και αξία, αλλά και ως προς τον εν γένει χαρακτήρα του.

 Ο σύλλογος μας θα ήθελε να καλωσορίσει τους 2 διακεκριμένους αυτούς αθλητές στην οικογένεια του και να τους ευχηθεί υγεία και δύναμη για τη νέα αγωνιστική περίοδο.